Heb jij al eens nagedacht wat wanddecoratie kan doen voor jouw interieur? En welke wanddecoratie is er zoal te vinden bij jou in huis?

Wanneer we denken aan de inrichting van een woon- of slaapkamer, denken we vaak in eerste instantie aan de meubeltjes die we neer zetten. Daarna volgen de kleinere details, zoals vaasjes, kandelaars, kussens of gezellige kleedjes en tapijtjes. We kleden de ruimte aan met de leukste woonaccessoires! En daarnaast wordt er vaak nog gedacht aan het toevoegen van één of meerdere gezellige plantjes.

Aan wanddecoratie wordt vaak pas gedacht als alle meubels staan. En zijn ook de kleuren of een eventueel printje op de wand van belang of er daadwerkelijk wordt gekozen voor wanddecoratie.

Wandrekken en fotolijsten
En waar kun je dan aan denken als je op zoek bent naar iets leuks voor aan de muur? Eén van de opties, waar vaak voor wordt gekozen, zijn foto’s. In prachtige lijstjes of als onderdeel van een groter fotoframe. Ook wordt er wel gekozen voor meerdere plankjes aan de wand of een groot wandrek, waarin je naast foto’s ook andere woonaccessoires kwijt kunt. Als je veel leuke spulletjes hebt, maar niet weet waar je ze kwijt kunt, is een wandrek een mooie oplossing. Het geheel geeft de ruimte gelijk een heel gezellige en sfeervolle uitstraling!

Schilderijen, posters en wanddoeken
Ook kun je kiezen voor een mooi schilderij, een leuke poster of een mooi wanddoek. Dit is natuurlijk heel afhankelijk van wat jij mooi vindt en zo krijg je dan ook net wat meer persoonlijkheid in huis. Schilderijen en wanddoeken worden tegenwoordig ook wel gebruikt bij het aankleden van de tuin, wanneer je een wand of schutting hebt om iets op te hangen. Zo creëer je ook alvast een gezellige sfeer in jouw tuin voor tijdens de mooiere dagen!

Wandklokken
Wandklokken zijn niet alleen functioneel, maar kunnen natuurlijk ook tegelijkertijd dienen als mooie wandversiering. Tegenwoordig zijn wandklokken er in allerlei vormen en soorten. Van klassiek tot modern, van simpel met weinig details tot heel gedetailleerd, in één kleur of met met meerdere kleuren, met een leuke afbeelding of in een heel bijzonder en unieke ontwerp.

Wandspiegels
Ook een wandspiegel kan een mooie aanvulling zijn in je interieur. Functioneel, én stijlvol! Ook hierbij geldt dat ze er in allerlei vormen en maten te vinden zijn. Je kunt kiezen voor een eenvoudige spiegel of juist voor een echte eyecatcher! Een spiegel is daarnaast ook heel goed te combineren met andere vormen van wanddecoratie.

Wandobjecten
Wandobjecten en wandhangers van natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld van zeegras, zien we op dit moment veel. De natuurlijke materialen zien we niet alleen terug als wanddecoratie, maar ook in allerlei andere woonaccessoires. Natuurlijke materialen zorgen voor rust en een warme sfeer in je huis. Ze kunnen je daarnaast een fijn en ontspannen gevoel geven.

Ook zijn er wandobjecten van bijvoorbeeld metaal. Deze vind je ook weer in de meest unieke ontwerpen en in de mooiste kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een wandobject in de vorm van een boom met bladeren of aan een object met vlinders die rondvliegen.

Kortom, heel wat verschillende mogelijkheden om jouw wand(en) in huis of in de tuin gezellig aan te kleden! En aangezien we nog steeds voornamelijk thuis werken, kun je hiermee het thuiswerken net even wat aangenamer maken!

De waardering van lovan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 102 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.