Bedrijven decoratie

Een mooi aangekleed bedrijfspand geeft uw klanten en uw personeel het gevoel welkom te zijn. Bent u hiervoor op zoek naar mooie, stijlvolle decoratie voor in uw eigen bedrijfspand? In ons assortiment vindt u mooie, sfeervolle decoratie om een bureau, tafel, vensterbank of vergaderzaal aan te kleden.

Zorgen voor een eerste indruk
Hierbij valt te denken aan mooie vazen, eventueel voorzien van sierlijke (droog) takken, stijlvolle flesjes, sfeervolle kaarsenhouders, mooie kandelaars, unieke beeldjes, decoratieve standaards, gezellige bijzettafeltjes, diverse plantenmanden of unieke wanddecoratie. Deze aankleding  is natuurlijk belangrijk in de hoofdruimtes van het pand, maar ook de aankleding van een hal of entree is hierbij erg belangrijk. Dit is immers dé plek waar jouw klanten het pand binnenkomen en zorgen voor een eerste indruk!

Informatie over prijzen en mogelijkheden
Heeft u al een kijkje genomen in ons assortiment en interesse in een bepaald artikel of meerdere artikelen uit onze shop? Neem dan contact met ons op voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Dit kan telefonisch of per mail. In het geval van een grotere afname kunnen wij u namelijk een aangepaste, aantrekkelijke prijsopgave toesturen.

En ook bij een grotere afname van één of meerdere artikelen geldt;  vóór 14 uur besteld, is morgen al in huis (of op locatie)!  * M.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen.

Naar de webshop