Bedrijven decoratie

Een mooi aangekleed bedrijfspand geeft jouw klanten en je personeel het gevoel welkom te zijn. Het toevoegen van een vleugje huiselijkheid aan kantoren, winkels en andere bedrijfsruimtes kan een grote impact hebben op de sfeer en het comfort van de ruimte. Het kan bijdragen aan het verbeteren van de productiviteit van je werknemers. Hierbij is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen stijl en functionaliteit. Een bedrijfsruimte dient immers wel een professionele uitstraling te hebben. 

Ben je op zoek naar mooie, stijlvolle decoratie voor in je eigen bedrijfspand? In ons assortiment vind je mooie, sfeervolle decoratie om een bureau, tafel, vensterbank of vergaderzaal aan te kleden.

Zorgen voor een eerste indruk
Hierbij valt te denken aan mooie vazen, eventueel voorzien van sierlijke (droog) takken, stijlvolle flesjes, sfeervolle kaarsenhouders, mooie kandelaars, unieke beeldjes, decoratieve standaards, gezellige bijzettafeltjes, diverse plantenmanden of unieke wanddecoratie. Deze aankleding  is natuurlijk belangrijk in de hoofdruimtes van het pand, maar ook de aankleding van een hal of entree is hierbij erg belangrijk. Dit is immers dé plek waar jouw klanten het pand binnenkomen en zorgen voor een eerste indruk!

Informatie over prijzen en mogelijkheden
Heb je al een kijkje genomen in ons assortiment en interesse in een bepaald artikel of meerdere artikelen uit onze shop? Neem dan contact met ons op voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Dit kan telefonisch of per mail. In het geval van een grotere afname kunnen wij je namelijk een aangepaste, aantrekkelijke prijsopgave toesturen.

En ook bij een grotere afname van één of meerdere artikelen geldt;  vóór 14 uur besteld, is morgen al in huis (of op locatie)!  * M.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen.

Naar de webshop