Boltze Home decoratie

Bij Lovan vind je veel woondecoratie van het merk ‘Boltze Home’. Het bedrijf Boltze is gevestigd in Duitsland, maar ook in Nederland zien we het merk inmiddels steeds meer voorbij komen. Boltze Home Collections bestaat uit een groot assortiment aan woonaccessoires.

Binnen de Boltze Home Collection zijn diverse soorten woonaccessoires verkrijgbaar. Je kunt hierbij denken aan kaarsenhouders, theelichthouders, windlichten, kaarsen, vazen, beeldjes, placemats, ornamenten, onderzetters, kunstbloemen, wandobjecten, klokken, servies, dienbladen, lampen, sierkussens, wanddecoratie, enzovoort. Kortom, alles om je huis gezellig aan te kleden! De artikelen zijn gemaakt van heel diverse materialen, zoals bijvoorbeeld van metaal, glas, hout, bamboe, polyresin, touw, keramiek, steen of een combinatie van verschillende materialen.

Je huis inrichten
Het inrichten van je huis begint meestal met het kiezen van kleuren en meubels. Zodra dit afgerond is, is vaak het kiezen van woonaccessoires aan de beurt om het huis gezellig aan te kleden. De accessoires die je neerzet of ophangt zorgen voor een sfeervolle uitstraling van jouw interieur. De keuze wat betreft woonaccessoires is ruim. Je kunt kiezen voor een prachtig wandobject als eyecatcher aan je wand, een sfeervolle kandelaar voor meer sfeerverlichting tijdens de donkere herfst- en winteravonden of een mooie vaas, eventueel aangekleed met mooie (droog)bloemen! Hierbij is het belangrijk om te kiezen wat jij zelf leuk vindt, zodat je huis ook echt als jouw thuis voelt.

Regelmatig veranderen
Door regelmatig je woonaccessoires te verplaatsen in huis, creëer je weer een geheel andere sfeer in huis. Tijdens de zomermaanden kun je wellicht zelfs die leuke kaarsenhouder buiten op de tafel zetten om ook ’s avonds in de tuin een gezellige sfeer te creëren! Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk in de webshop
Ben jij op zoek naar leuke woonaccessoires van het merk Boltze Home? Neem dan eens een kijkje in onze shop!

Naar de webshop