Bedenktijd/retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour vanaf jouw adres naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Lovan Shop geretourneerd te worden. Behandel het product daarom met zorg. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@lovan.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: tijdens de zomervakantieperiode kan het iets langer duren voordat je retour verwerkt is. 

Ons retouradres

Lovan Shop
Ringiastins 10
8925 GJ Leeuwarden

Product ruilen?
Wil je een product ruilen? Je kunt hiervoor contact opnemen met info@lovan.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.