Horeca decoratie

Natuurlijk wil je je gasten zo optimaal mogelijk laten genieten van het eten & drinken, maar natuurlijk ook van de algehele sfeer in de ruimte! Je wilt je gasten een gezellig en sfeervol bezoek laten ervaren! De aankleding is hét visitekaartje van je restaurant, lunchroom, eetcafé, koffiehuis of andere vorm van horecagelegenheid. In ons assortiment vind je de mooiste decoratie om een gezellige, warme sfeer voor je gasten te creëren.

Decoratie kan helpen om je restaurant of andere vorm van horecagelegenheid te onderscheiden van andere horecagelegenheden. Het toevoegen van persoonlijkheid en stijl kan de beleving van je gasten verbeteren en kan ervoor zorgen dat ze terugkomen.

Sfeervolle decoratie
Decoreer de tafels met leuke, sfeervolle vaasjes of flesjes. Eventueel voorzien van mooie bloemen of (kunst) takken. Plaats gezellige kaarsenhouders op tafel of decoreer de wandplanken of vensterbanken met mooie decoratieve beeldjes of standaards!
Naast de vele decoratieve accessoires, vind je in ons assortiment ook mooie tafeldecoratie, zoals etageres, serveerplanken en mooie onderzetters of houtschijven om de hapjes op een sfeervolle manier te presenteren! Het gaat er niet alleen om wát je serveert, maar ook hóe je het serveert.

Informatie over prijzen en mogelijkheden
Heb je al een kijkje genomen in ons assortiment en interesse in een bepaald artikel of meerdere artikelen uit onze shop? Neem dan contact met ons op voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Dit kan telefonisch of per mail. In het geval van een grotere afname kunnen wij je namelijk een aangepaste, aantrekkelijke prijsopgave toesturen.

En ook bij een grotere afname van één of meerdere artikelen geldt; vóór 14 uur besteld, is morgen al in huis (of op locatie)!  * M.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen.

Naar de webshop