Decoratie voor bedrijfsopening en beurzen

Sta je binnenkort op een beurs of event of heb je een bedrijfsopening en zoek je hiervoor de juiste aankleding? Wij helpen graag!

In onze shop vind je de mooiste decoratie om de tafels, bar of stands aan te kleden. Hierbij valt te denken aan mooie vazen, eventueel voorzien van sierlijke (droog) takken, stijlvolle flesjes, sfeervolle kaarsenhouders, unieke beeldjes, decoratieve standaards, gezellige bijzettafeltjes, enzovoort.

Vele decoratieve accessoires
Naast de vele decoratieve accessoires, vind je in ons assortiment ook mooie tafeldecoratie, zoals etageres, serveerplanken en mooie onderzetters of houtschijven om de hapjes op een sfeervolle manier te presenteren! Het gaat er niet alleen om wát je serveert, maar ook hóe je het serveert.

Wij helpen je graag met het aanleveren van de mooiste decoratie voor jouw bijzondere gelegenheid!

Informatie over prijzen en mogelijkheden
Heb je interesse in één of meerdere artikelen uit onze shop? En heb je dit artikel in grotere hoeveelheid nodig? Neem dan contact met ons op voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Dit kan telefonisch of per mail. Want in het geval van grotere afname kunnen wij je tegemoet komen, door onze prijzen hier op af te stellen.

En vandaag vóór 14 uur besteld, is morgen al in huis (of op locatie)! M.u.v. weekend en feestdagen.

Naar de webshop