Bekijk hier de veel gestelde vragen:

Je kunt een account aanmaken door te klikken op ‘Inloggen’. Deze optie vind je rechts bovenaan de pagina (of in het menu wanneer je gebruik maakt van de mobiele pagina). Je krijgt dan de optie om je te registreren of (wanneer je dat al hebt gedaan) de optie om in te loggen.

Vanaf je account kun je je recente bestellingen bekijken, je verzend- en factuuradressen beheren en je wachtwoord en account details bewerken. Daarnaast kun je jouw favoriete artikelen opslaan in je verlanglijst.

Voor bestellingen onder de € 50,- berekenen wij € 4,95 aan verzendkosten. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verzonden.

Bij Lovan kun je jouw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden wij de volgende betaalmethodes aan:

  • Ideal
  • Apple Pay
  • PayPal
  • Klarna
  • Visa of Mastercard

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Over het algemeen geldt dat je bestelling binnen 1-2 dagen wordt geleverd. Mochten wij om wat voor reden dan ook de aangegeven levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Let op: rondom de feestdagen en gedurende de zomervakantie kan de levertijd iets langer zijn dan normaal.

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour vanaf jouw adres naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Lovan Shop geretourneerd te worden. Behandel het product daarom met zorg. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@lovan.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: tijdens de zomervakantieperiode kan het iets langer duren voordat je retour verwerkt is. 

Ons retouradres

Lovan Shop
Ringiastins 10
8925 GJ Leeuwarden

Ruilen
Wil je een product ruilen? Je kunt hiervoor contact opnemen met info@lovan.nl. Wanneer je een product wilt ruilen, draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.