Vazen zijn er in verschillende vormen, kleuren en afmetingen. Er zijn grote vazen, kleine vazen, lange vazen, korte vaasjes, transparante vazen, kleurrijke vazen, keramiek vazen, handgemaakte vazen, vazen in een gekke vorm, enzovoort. Je kunt vazen decoratief gebruiken als woonaccessoire of functioneel gebruiken voor één of meer bloemen of een groot boeket. Een vaas fleurt je interieur op  wanneer je een bloem of boeket toevoegt aan de vaas, maar ook leeg zijn vazen prachtige woonaccessoires!

Ook in een set bij elkaar kunnen vazen erg mooi staan. Je kunt dan voor bijvoorbeeld 2 of 3 dezelfde vazen kiezen, maar ook een mix in vazen van dezelfde soort – of juist van verschillende soorten – met verschillende afmetingen en vormen kan een mooi en speels effect geven.

Wat heeft jouw voorkeur?

Bij het aanschaffen van een vaas of meerdere vazen neem je wellicht de toekomstige plek voor de vaas in je huis al in gedachten. Toch kan het leuk zijn om regelmatig met je woonaccessoires te schuiven in je interieur, waardoor het weer een geheel andere look geeft. En denk ook eens aan het opfleuren van de slaapkamers. Ook daar kan bijvoorbeeld een vaas een leuke aanvulling zijn in de ruimte!

Veel van de vazen verkrijgbaar in onze webshop zijn handgemaakt. Het voordeel van zo’n handgemaakte vaas is dat deze vaak veel authentieker en natuurlijker oogt. Iedere vaas is dan ook een echt unieke vaas, doordat de symmetrie en vorm van iedere vaas net weer een beetje anders is.

De waardering van lovan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 102 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.