Het voorjaar is begonnen! Het zonnetje heeft zich al meermaals laten zien, heerlijk! De lente betekent de start van een tijd voor nieuwe plannen en misschien wel een nieuwe look in jouw interieur.

Organische vormen

Al langere tijd zien we organische en ronde vormen in het interieur voorbij komen. En deze trend zet nog even door! Ronde vormen geven een speels effect aan je interieur en staan daarnaast prachtig. Ze doorbreken de (vaak) strakke lijnen in je interieur. Kijk maar eens naar jouw kast, bank of eettafel. Heel regelmatig zijn dit rechte vormen. Organische vormen zijn juist de vloeiende vormen die veelal doen denken aan de natuur. In het voorjaar van 2022 zien we ze met name in zachte aardtinten voorbij komen, zoals bruin, beige, zand en terracotta. Deze kleuren brengen warmte en rust in je huis. Ze stralen zachtheid uit. Ze hebben daarnaast een duidelijke link met het buitenleven. Deze zachte kleurtinten zijn heel goed te combineren met andere kleuren en materialen.

In het interieur zijn de mogelijkheden eindeloos wat betreft het toepassen van organische vormen. Ontdek de verschillende woonaccessoires met organische vormen in onze shop:

Natuurlijke elementen

In het verlengde van organische, zachte vormen, zien we ook nog steeds het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur. We houden er al langere tijd van om natuurlijke elementen in huis te halen. En met het mooie weer in aantocht een echte aanrader voor in je interieur! Natuurlijke materialen zorgen voor rust en een warme sfeer in je huis. Ze kunnen je een fijn en ontspannen gevoel geven. Natuurlijke elementen hebben vaak zachte kleuren en creëren een neutrale basis in je interieur. Creëer een echte bohemian stijl in jouw interieur!

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €41,99.Huidige prijs is: €34,99.

Om het geheel af te maken, kun je ook nog letterlijk de natuur in huis halen door het toevoegen van gezellige planten en bloemen! Zowel een gezonde als een sfeervolle aanvulling in je interieur! Zet ze bijvoorbeeld in leuke mandjes in plaats van in een stenen pot voor een natuurlijk geheel of plaats ze op een natuurlijk vloerkleedje.

En niet alleen binnen, maar ook buiten zien we de natuurlijke materialen terugkomen! Heb jij de tuin al klaar voor deze lente en aankomende zomer?

De waardering van lovan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 102 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.