Nieuw in de shop: combi deals!

Hoe fijn is het om bij de aankoop van een product ook aanvullende opties te kunnen selecteren die jouw product aanvullen of compleet maken! Wanneer je bijvoorbeeld een kandelaar of kaarsenhouder koopt, zitten de kaarsen er vaak niet bij en in de meeste gevallen zijn ze ook niet in dezelfde webshop verkrijgbaar. Deze moet je dan vaak nog in een andere webshop bestellen of in de winkel kopen. Erg omslachtig en als je het bij meerdere webshops moet kopen, heb je daardoor ook vaak nog dubbele verzendkosten…Hoe fijn is het om er direct een setje kaarsen of waxinelichtjes bij te kunnen bestellen! Vanaf nu is dat ook mogelijk bij Lovan! Het blijft optioneel, zodat je natuurlijk niet verplicht bent om de extra optie te selecteren. Het kan natuurlijk ook heel goed zo zijn dat je zelf al in het bezit bent van mooie, geschikte kaarsen.We hebben een aantal opties toegevoegd, zoals hieronder afgebeeld. Hierbij zijn een aantal kleuren kaarsen optioneel. Mocht je wensen hebben voor nog een andere kleur, kun je dit altijd bij ons aangeven. We kunnen dan bekijken of we wellicht alsnog iets voor je kunnen betekenen!

En wanneer je kiest voor een waxinelichthouder, ben je wellicht ook op zoek naar passende waxinelichtjes. Bij onze waxinelichthouders zijn waxinelichtjes daarom ook optioneel  om toe te voegen aan je winkelmandje. Nogmaals; het blijft natuurlijk een keuze en geen verplichting bij de aankoop van de waxinelichthouder!

Bekijk hier een aantal kaarsenhouders in onze shop waarbij je optioneel een setje kaarsen of waxinelichtjes kunt toevoegen bij je bestelling:

Een andere nieuwe toevoeging vind je bij onze vazen! Wanneer je een vaas selecteert, kan het zijn dat je nu ook aanvullende (optionele) keuzes aangeboden krijgt. Bij de aankoop van een mooie vaas kan de wens er zijn om bijvoorbeeld decoratieve takken toe te voegen om het geheel mooi aan te kleden! Je vindt de opties bij de vaas naar keuze. Hieronder zie je hoe dat er uit ziet in onze shop:

Bekijk hieronder een aantal vazen met aanvullende opties in onze shop:

We willen het shoppen voor jou natuurlijk zo leuk en makkelijk mogelijk maken! De komende tijd zullen we deze optionele toevoegingen verder gaan uitbreiden in ons assortiment. Mocht je zelf wensen hebben voor aanvullingen bij onze producten, horen we dit natuurlijk graag 🙂

Houd onze webshop en socials in de gaten en shop jouw favoriete combideal bij Lovan!

De waardering van lovan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 101 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.