Maarr…

Het is nog augustus toch? En nog volop zomer?

Dat klopt! We genieten op dit moment nog van het stralende zomerweer in Nederland zo half augustus en wellicht ook nog in september, want wat treffen we het dit jaar met zo’n mooie en heerlijke zomer!

Maar wanneer de zomer tot zijn einde komt, zullen we weer steeds meer tijd binnen gaan doorbengen. Het weer gaat langzaam aan veranderen, de bladeren vallen van de bomen, schemerige avonden en de natuur die prachtig kleurt! Wellicht dé tijd om te kijken of je jouw huis nóg gezelliger kunt maken voor het najaar van 2022! Inmiddels zien we het al steeds meer om ons heen; de nieuwe collectie van sfeervolle herfst- en winterdecoratie voor in ons interieur. Het najaar staat immers al echt om de hoek. Als de dagen korter worden betekent dat natuurlijk dat het weer veel eerder donker wordt. Een minder leuke gedachte wellicht, maar aan de andere kant wel weer dé tijd om de kaarsjes aan te steken en het gezellig te maken in huis!

In het najaar zien we de aardse roodbruine en bruine kleurtinten terugkomen in het interieur. Bruin is en blijft een trendkleur dit najaar. Het zorgt voor een zachte sfeer door de grote variatie in bruintinten. Ook de kleuren groen, geel en oranje zien we weer terugkomen. In combinatie met natuurlijk materialen, zoals hout, marmer, steen en keramiek, creëer je een zachte, warme sfeer en een rustige plek om te ontspannen.

Kaarsjes aan!

Tijdens deze zomer konden we al heerlijk genieten van sfeervol kaarslicht buiten tijdens de lange zomeravonden! Heerlijke warmte vanuit een gezellige vuurschaal of vuurkorf en een sfeervol licht van gezellige tafelbranders of kaarsverlichting op tafel, wanneer het donker begon te worden. Een heerlijk kleedje over ons heen en we konden uren ’s avonds buiten doorbrengen!

Als we aan de herfst en winter denken, denken we natuurlijk aan dezelfde kaarsjes, sfeervol licht en warmte, maar dan binnen in huis. Kaarsjes zorgen voor zowel sfeer als warmte in huis. En hoe eerder het donker wordt, hoe eerder je het natuurlijk gezellig wilt maken.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €31,99.Huidige prijs is: €24,99.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €29,99.Huidige prijs is: €24,99.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €34,99.Huidige prijs is: €29,99.

Standing Eggs / Egg candles

De standing eggs en egg candles zagen we in 2021 al veel voorbij komen en ook dit jaar zijn ze er weer! En terecht, want wat creëren deze kaarsenhouders een geweldig sfeervol licht in ons interieur! Ze zien er leuk uit en zijn daarnaast functioneel. Met name de goud / zwarte combinatie zagen we veel voorbij komen, aangezien goud natuurlijk één van de grote kleurtrends was van het afgelopen jaar, maar ook in andere kleurencombinaties zien we ze verschijnen.

Heb jij deze leuke kaarsenhouders al in huis?

De waardering van lovan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 102 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.