Woonaccessoires met een dierenprintje is een populaire trend die we de laatste jaren steeds weer terug zien komen. Dierenprints zijn een leuke en speelse manier om je interieur op te fleuren en geven je huis een wilde en avontuurlijke uitstraling! In dit blog lees je hoe je deze trend kunt integreren in je interieur en welke items je hiervoor kunt gebruiken.

Er zijn veel verschillende soorten dierenprints, zoals bijvoorbeeld de zebraprint, de luipaardprint, de tijgerprint of de slangen en krokodillenprint. Het toevoegen van deze printjes kun je het beste subtiel doen en niet te overheersend met teveel verschillende patronen door elkaar heen. Als je wilt beginnen met het toevoegen van dierenprintjes aan je interieur is het belangrijk om te kiezen voor een patroon dat past bij de rest van je interieur. Kies voor subtiele dierenprints als je een rustiger interieur wilt. Combineer ze met accessoires in een neutrale kleur om het geheel rustig te laten ogen. Of ga juist voor een gedurfde print als je echt een statement wilt maken! Combineer dan bijvoorbeeld meerdere soorten printjes door elkaar heen. 

We noemen een aantal ideeën om deze leuke trend toe te passen in jouw eigen interieur:

Tip 1:

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een mooie vaas met een luipaard- of panterprint. Belangrijk is dan om te kijken welke onderkleur van het patroon past in jouw interieur. Als je wilt dat jouw vaas of vazen er écht uit springen in de ruimte, kies dan voor een vaas met een felle ondertoon, zodat de vaas een echte blikvanger is! Combineer de vaas met mooie sier- of droogtakken om het geheel af te maken. 

Tip 2:

Of kies voor een heerlijk plaid voor over de bank met een leuke dierenprint. Als de bank zelf in één kleur is, kan het plaid zorgen voor een warme, sfeervolle uitstraling. Evenals gezellige sierkussens die het geheel afmaken. Met een enkele toevoeging met een printje kun je een statement maken, zonder dat het te druk wordt in de ruimte.

Tip 3:

Sfeervolle kaarsenhouders met een dierenprintje zorgen voor een warme sfeer in je interieur. Wanneer je kiest voor een goudkleurige ondertoon, zijn de houdertjes eenvoudig te stylen met andere goudkleurige of zwarte woonaccessoires. Ze zorgen daarnaast voor een warm en luxueuze sfeer in de ruimte. 

Tip 4:

Naast woondecoratie is het ook leuk om dierenprintjes toe te voegen aan je tafelsetting. Kies bijvoorbeeld voor een koffieset met een leuk luipaard printje! Dit kan een geweldige manier zijn om je tafelsetting te verfraaien en wat persoonlijkheid toe te voegen aan je etentje. Als je een thema feestje wilt organiseren, kun je ook andere accessoires toevoegen met een dierenprintje, zoals de servetten of de placemats. Of zelfs een geheel tafelkleed met een dierenprint. Combineer het met bijvoorbeeld een goudkleurig bestek en/of goudkleurige glazen, of een stijlvolle etagère en je creëert een luxe uitstraling!

Met de juiste keuzes kun je een unieke en exotische sfeer creëeren in je interieur. Heb jij deze trend al uitgeprobeerd?

De waardering van lovan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 101 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.