Heerlijk! Het voorjaar is begonnen!

De zon heeft zich al meermaals laten zien en zal dit alleen maar meer gaan doen de komende maanden. Met de start van het voorjaar is het tijd om je huis weer heerlijk op te fleuren en te voorzien van nieuwe woondecoratie. Het is altijd leuk om je huis een nieuwe look te geven en jezelf te omringen met de nieuwste woontrends van het seizoen!

1. Natuurlijke materialen en aardetinten
Ook dit jaar zien we het gebruik van natuurlijke materialen en aardetinten. Denk aan warme kleuren zoals zand, beige en bruin en materialen zoals hout, bamboe en rotan. Deze materialen brengen de natuur naar binnen en zorgen voor een rustgevende sfeer in huis. Combineer ze met groene planten en je hebt een heel sfeervolle voorjaarslook!

2. Frisse kleurtinten
De behoefte aan licht is groot na een donkere winterperiode. Dit zien we ook terug in de woonaccessoires. Er worden veel zachte en frisse tinten toegepast. Het wordt langzaamaan weer langer licht buiten en volgende week wordt ook de klok weer een uur vooruit gezet. De lente is hét seizoen van bloemen, licht en warmte, en er zijn veel manieren om deze elementen in huis te brengen. Het voorjaar is vooral een kleurrijk seizoen en dit zien we dan ook terug in het interieur. Het geeft de ruimte dan ook direct een frisse uitstraling! Voeg daarnaast een paar nieuwe kussens toe of vervang een muurkleur met een levendigere tint om de lente in huis te brengen. Door een paar kleine aanpassingen, zal het al snel heel verfrissend aanvoelen!

3. Van binnen naar buiten!
We gaan zowel binnen als buiten leven de aankomende maanden. Dan wil je het natuurlijk ook buiten gezellig maken! Je kunt decoratie aanschaffen voor op de tuintafel, maar heb je er wel eens aan gedacht om  een lantaarn van binnen, ook tijdelijk naar buiten te zetten? En om die leuke sfeerhaard die je ’s avonds op tafel zet, ook buiten te gebruiken tijdens de langere zomeravonden? De tuin of het balkon wordt een verlengstuk van de woonkamer en doordat we er veel tijd gaan doorbrengen, gaan we massaal op zoek naar leuke decoratie en gezellige planten! Denk bijvoorbeeld eens aan de seizoensgebonden bloemen, zoals tulpen, narcissen en hyacinten. Zet ze in een vaas op tafel, in de vensterbank of op de tuintafel. Kies voor planten die passen bij de lichtinval en temperatuur van jouw huis.

Wij hebben inmiddels alweer veel leuke items in de shop om de lente in huis te halen! Heb jij ze al gespot? En heb jij de tuin alweer sfeervol ingericht voor de lente en aankomende zomer?

Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het mooie weer!

De waardering van lovan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 101 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.